www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

slici

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slici

  1. Produsul arata foarte bine. Pret 150 lei. Contact: serghiutalica@yahoo.com
  2. Stare foarte buna. Folosit de cateva ori doar in casa. Pret 700 lei. Contact. Serghiutalica@yahoo.com
  3. Cum pot afla ce dimensiuni au corzile? Au o chitara electroacustica Fender luata de la guita shop. Probabil ca ar trebui sa merg acolo sa interb dar sunt sigur ca exista si alte modalitati de a afla (in afara de experienta ).
  4. Poti sa fii mai explicit te rog? Poate imi dai mai multe detalii ca sa stiu ce ar trebui sa aiba sau cum nu ar terbui sa fie. Merci.
  5. Apropo de procesoare. Am vazut ca Zoom are Sampling Frequency:94kHz comaprativ cu GT10 care are 44.1. Din cate stiu asta e una din caracteristicile de baza pt procesoare. Am inteles ca astea dau claritatea sunetului.
  6. Imi place mult Satriani, Dream theater, Vai. Nu prea pot canta de la ei pt ca au piese grele si ai nevoie si de o chitara (floyd) ca sa poti sa canti o piesa cap coada. Asa de cantat buncati de piesa din fiecare fac dar ma enervez ca degeaba ma chinui. Ori ma blochez pt ca sunt f grele unele bucati, ori nu pot nici macar sa le incerc pt ca nu am floyd. In general scot pesele care imi plac si pe care cred ca le pot canta. Am Guitar pro si descarc tab-uri cu ce cred ca pot canta.
  7. La second nu mai vreau. Am un washburn G2V made in USA si am probleme cu tastele cu floydul s.a.m.d. La notele inalte, cand intind de coarda imi atinge la taste si ma enerveaza de mor. Au fost tocite intr-un anumit fel si cand am cumparat-o nu aveam prea multa experienta (nu ca acum as fi expert) si am luat teapa. Era acum vreo 7 ani cand mi-am luat chitara. Acum daca tot o voi folosi doar pt a canta in casa nu vreau sa mai iau la mana a 2-a. Prefer ceva nou. La mana a 2-a o sa-mi iau un procesor. Inca nu sunt hotarat si inca nu am atatia bani [pt ambele. Dar am vazut GT8 si al 9.8mil. Adica e rezonabil. Iatr pt mine sunt arhisuficiente. Nu cred ca voi mai canta cu trupa desi mi-as dori. . Nasol cu timpul, servici, casa, familie S-a cam dus cu muzica. Naspa.
  8. Merci. Pai asa ma gandeam si eu. Eu cant de vreo 10 ani, am cantat si cu trupa cativa dar acum nu mai am timp. Totusi vreau sa-mi iau ceva pt mine acasa si sa mai incerc sa scot cate ceva de pe la marii chitaristi . O fac din pasiune pt ca imi place sa cant si nu vreau sa imi iau ceva care bun in banii astia. Tre sa vad si cum se simte la mana ca cada e incomoda sau are griful lat e cam nasol. Prefer sa fie usoara la mana sa pot folosi tremolo fara sa imi dezacordeze daca intind corzile putin. Nu stiu sa-l folososc bine ca nu am avut pe ce sa lucrez. Asta e motivul pt care vreau sa fie bun. Nu pot sa imi iua uinul original ca sare pretul mult pt cat imi permit. Avand in vedere ca nu cant cu trupa nu merita investitia prea mare. De ordinul a 30 mil. Bafta multa.
  9. Merci de informatii. Am intrat pe link-ul ala si mi se pare ca e ceam ami buna alegere. Dupa cum ziceam..... de comparatiile pe youtube dozele Sd parca suna cel mai bine comparativ cu EMG si Dimartio. Acum nu e un criteriu youtube-ul (dupa cum zicea cineva). Avand in vedere ca vreau sa investesc niste bani pt placerea mea de a canta in casa cred ca o sa merg sa le probez pe toate. Iar motivul pt care vreu un tremolo bunicel e ca vreau sa incep sa invat sa-l folosesc. Cel de pe chitara mea nu -ma ajutat deloc. A trebuit sa il cobor la maxim pt ca aveam corzile prea ridicate si ma incomoda tare de tot. Bafta multa si merci de sfaturi.
  10. Nu stiu daca sunt mai bune. Eu am ascultat pe youtube o comparatie intr Duncan si HZ si sunau destul de bine. Diferenta e ca Duncan are sunetul mai gras (parca are mai multe joase) dar nu pot spune nimic de Infinity ca sunet pt ca nu am auzit. Doar am citit. Cred ca cel mai bine e sa ma duc sa probez si in functie de cum se simte la mana ma voi hotara. Dozele se pot schimba dar daca un e comoda tre sa iti cumperi alta. Merci de sfaturi. La partea cu tremolo e mai nasol. Eu am un washburn G2V care are probleme cu floyd-ul. Dezacordeaza si cred ca asta e problem cu cele care nu sunt originale.
  11. Poate am exagerat cu f proaste putin dar dozele Infinity, din cate am citit se folosesc la chitarile coreene si sunt de nivel sub-mediu (cel putin asa scria pe site-ul ala). Comparativ cu cele de pe Jackson sunt mai slabe. Daca ar fi sa le compari cu Dimarzio sau Duncan nu cred ca exista termen de comparatie. Dar daca zici ca sunt bune poate ai dreptate. Oricum , merci pt informatie. Nu sunt un expert in scule, tocmai de aceea vreau sa aflum mai multe pareri.
  12. Salut! Vreau si eu o parere de la cineva care are mai multa experienta. Vreau sa-mi iau o chitara si nu stiu pe care sa o aleg. Ibanez RG370DX sau Jackson DXMG? Din cate am vazut Ibanezul asta are dozele f proaste dar e mai ieftin 13mil in timp ce jacksonul e 18,5 mil cu doze EMG-HZ. O solutie ar fi sa iau Ibanezul si sa imi iau ceva mai bun la doze (Seymour Duncan sau Dimarzio). Problema e ca vreau sa dau cam 20mil si nu stiu la ce sa ma hotarasc. Un lucru care ma mai pune pe ganduri e tremolo. S-ar putea sa dezacordeze daca il folosesc. Dar cum nu se paote bun si ieftin doresc o recomandare de la cineva care se pricepe. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.