www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

george123

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by george123

  1. Pret: 1100 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0761649378 Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara e in stare foarte buna, o vand pentru ca nu o folosesc si se pune praful pe ea am folosit-o pentru studiu acasa in mare parte, o vand cu tot cu hardcase. Se poate viziona in Bucuresti daca se doreste. Hardcase-ul este original al ei, singura problema este ca i-a sarit un surubel si nu am avut timp sa ma ocup de ea sa il pun la loc, dar nu are probleme in protejarea instrumentului. Pentru contact : tel:0761649378 mail: sava_george.alex@yahoo.com
  2. Un nou studio aparut in Focsani. Preturi foarte ieftine. Avem de toate. Pentru detalii intratii pe www.playstudiorecording.com. Oferim si servicii cu negative si orchestratii.
  3. Pentru cei interesati fac negative si orchestratii la preturi ieftine. Lucrez cu un studio din Focsani. Cei interesati pot intra pe siteul studioului www.playstudiorecording.com si gasiti nu numere de telefon acolo. Ceea ce priveste pretul se dinscuta la telefon.ma mai puteti contacta si pe nr d telefon 0761649378.
  4. Vand Boss Me-20 in stare buna, foarte putin folosit, in cutia originala. Cine este interesat pretul este 550 lei. http://www.esound.ro/Boss-ME-20-Multiefect-de-Chitar%C4%83,p-4494.html In scurt timp si poze.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.