www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AC_DCalex

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti/Prahova

Other Information

  • Gear
    O acustica facuta de Reghin din 63 si un Framus adus de la nemti tot de prin anii 60-70.

AC_DCalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Plus butonul "Gate" (e intre volumele de la IN si OUT). Amelioreaza zgomotul de pe fundal.
  2. Am descoperit care era problema la mine (poate ii ajuta si pe altii). Am dat boostul microfonului mai incet si semnalul de la IN din guitar rig mai incet. Bazaitul de pe fundal a disparut complet.
  3. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la mufa mica care intra in laptop si de la faptul ca e bagat in iesirea de mic ( nu am reusit sa gasesc setarile in win 7 sa comut pe line-in), plus setarile programului in sine, O sa iau alta mufa si mai incerc. In legatura cu interfata de la Brhringer in cazul in care o voi cumapra: poate fi folosita si independent de softul cu care vine? (adica pentru Guitar rig sau orice alt program)
  4. Am reusit, se aude! Singura problema e ca la unele preseturi gen classic rock (ac/dc led zeppelin etc) se aude un bazait destul de tare.
  5. Multam'! O sa incerc si anunt rezultatul final.
  6. Daca este cineva amabil sa-mi explice ce setari trebuie folosite in asa fel incat sa se auda ar fi grozav. Mentionez ca am laptop cu windows 7. Laptopul are doar 2 iesiri una de casti si una de mic (cred). Din ce am mai citit pe net chitara ar trebui bagata la mufa de line-in (de obicei cea albastra la pc-uri). Ce pot face in acest caz? Multumesc anticipat!
  7. Poti sa-mi lasi te rog o adresa de mess, un numar de telefon sau ceva sa discutam? As fi interesat de el.
  8. Footswitch nu are? Esti multumit de el? Am citit niste review-uri pe net si unii nu erau asa de incantati de el.
  9. Astea sunt singurele diferente? Greutatea, numarul de speakere si inevitabil pretul? Diferente de sunet, calitate etc. nu sunt? Multumesc anticipat.
  10. Salut! M-ar interesa oferta. Si eu sunt tot din Ploiesti. Singura problema ar fi a momentan nu sunt in tara. In cazul in care nu-l dai pana pe 24 lasa-mi un nr. de telefon sau o adresa de mess, facebook, orice ca sa pot sa iau legatura cu tine. Multam'!
  11. Eu consider ca si dupa mai multi ani poti lua lectii de la cineva mai experimantat ca tine. Sunt nou pe site si nu prea cunosc lumea. Daca ai cumva vreo recomandare pentru profesor in Ploiesti ar fi minunat .Multumesc.
  12. Epi-ul ar fi fost urmatoarea alegere dupa original. Insa nu eram foarte sgur in privinta dozelor si a sound-ului adica daca se apropie in de-ajuns de modelul original. Insa alta a fost problema pentru care am deschis topic-ul: daca se merita sa iau lectii de la un profesor (dupa ce am invatat singur aproape 4 ani), in conditiile in care nu prea imi place stilul clasic, doar pentru a-mi determina parintii sa-mi ia o chitara electrica si un amp bineinteles.
  13. Sunt total de acord cu tine. Si mie imi place sa invat singur ce imi place. Nu mi-ar placea sa stau sa invat clasica de la un profesor deorece stilul acesta nu imi place si din cate am inteles se progreseaza destul de greu (in sensul ca profesorul te tine pe niste chestii simple foarte mult timp toate informatiile astea mi le-a spus un prieten care dupa 7 ani de chitara clasica a plecat de la profesor). Eu m-am apucat de chitara datorita celor de la AC/DC mai precis a lui Angus Young (chitara solo). Ascultam AC/DC de pe la 6-7 ani iar cand i-am si vazut pe internet live m-am decis sa ma apuc de treaba. In consecienta stilul care mi se potriveste si imi place e cel de rock'n'roll, hard rock, blues....in genul acesta. Tot ce am invatat la chitara am invatat singur cu ajutorul tutorialellor de pe youtube, tabulaturilor, si dupa urecehe (lucrul asta mi se pare cel mai util deorece ti se formeaza intr-o mare masura urechea). Sunt constient de faptul ca Stratocasterul este o chitara exceptionala si ca multi si-ar dorio, insa mie mi s-a pus pata pe SG . Cam asta ar fi treaba......
  14. Salut si la multi ani! As avea si eu o mica intrebare: am inceput sa cant la chitara (acustica) acum 3-4 ani si pana in momentul de fata am fost autodidact ceea ce nu m-a deranjat chiar mi-a placut. De ceva timp ii tot bat pe ai mei la cap sa-mi ia o chitara electrica insa nu pot pica la o intelegere cu ei (recunosc si cererea nu prea face fata ofertei eu vreau un Gibson SG tata nu vrea sa urce mai sus de un Fender Stratocaster). Sa zicem ca asta ar fi unul dintre motive care ar putea fi intr-un final rezolvat. Insa tata tot o tine sus si tare ca eu nu sunt Hendrix sa invat sa cant singur la chitara si de ce sa dea el banii pe electrica cand eu nu ma duc sa invat la un profesor. Eu am incercat intr-un timp sa caut in Ploiesti un profesor bun dar si mai tanar care sa inteleaga cam ce vreau eu sa fac. Dar cautarea a fost cam in zadar asa ca am renuntat la ideea cu profesorul si am continuat singur. Voi cei cu experienta varstei si a chitarii ce spuneti: ar fi bine, merita sa merg la un profesor sa iau lectii? Si daca da imi puteti recomanda pe cineva (de preferat din Ploiesti)? Toate cele bune. Alex.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.