www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Etra

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Etra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 350 RON Localitate: Petrosani Contact: 0725626143 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Takamine G320 in stare buna, foarte ingrijita, nu am supus niciodata chitara la temperaturi mari sau mici, nici la umezeala si nici la alti factori care sa afecteze lemnul in vreun fel. Transportul prin curier sau predare personala in Petrosani jud. Hunedoara.
  2. Dupa ce m-am gandit serios am mai facut rost de niste bani si m-am hotarat sa imi iau chitara asta: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=51 ! Am citit aici pe forum ca sunt niste chitari bune. Ce credeti?
  3. Dupa ce m-am gandit serios am mai facut rost de niste bani si m-am hotarat sa imi iau chitara asta: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=51 ! Am citit aici pe forum ca sunt niste chitari bune. Ce credeti?
  4. Multumesc pentru sfaturi, nu ma arunc pe prima chitara care o vad, problema e ca in orasu in care stau nu e nici un magazin de chitari si de aceea e un pic mai naspa. Ma gandeam sa mi-o comand online dar multa lume a spus ca ar fi mai bine sa ma duc sa o vad inainte sa cumpar o chitara.
  5. Hello si craciun fericit, am mare noroc ca am dat peste forumul acesta pentru ca nu cunosc nimic despre chitari si vreau sa imi iau una acustica dar nu stiu care ar fi potrivita pentru mine. Nu am mai cantat la o chitara, am tinut in mana dar numa am zdranganit aiurea la ea. Am un buget de 4 mil maxim si ma gandeam la chitara aceasta: http://www.instrumag.ro/Chitare-acustice-S...03N-pr3933.html Voi ce mi-ati recomanda?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.