www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

1111roy

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 1111roy

  1. e ok, o singur lucru as avea de sugerat:

    daca s-ar putea ca box-ul cu Recent Topics Added sa arate mai mult de 5 topicuri. In formatul anterior, intram de 2 ori pe zi si vedeam cam toate topicurile noi.

  2. De asta ma temeam si eu... cunosc pe cineva care a facut combiatia asta si e multumit. Are un ahb in bridge, dar in neck nu stiu ce doza are. Treaba cu potentiometrele e clara: ori una ori alta, dar nu simultan.

    Ideea e ca nu as vrea sa renunt la doza de neck, dar in acelasi timp sa am ceva agresiv in bridge. Sunt cam mofturos, dar vreau sa stiu sigur daca ar merge sau nu.

    Astept pareri/sugestii/sfaturi in continuare, multumesc.

  3. am un g400 cu sh-1 '59 in neck si sh-4 jb in bridge. vreau sa imi schimb doza de bridge cu ceva mai agresiv, initial vroiam un sh-13 dar mi s-a spus ca ar fi mai ok o doza activa. i

    ntrebarea este urmatoarea: cum se impaca o doza pasiva cu o doza activa? stiu ca trebuie schimbate potentiometrele pentru doza activa si ca s-ar putea sa trebuiasca sa mai maresc cavitatea dozei.

    care ar fi plusurile si care ar fi minusurile pentru o combinatie deasta?

  4. piesa e cantata de soul vendors. iti spun sigur pentru ca e stilul lor, + ca a doua piesa e chiar swing easy de la soul vendors. acum ca ti-am mai taiait din munca, te rog sa imi zici si mie cum se numeste piesa cand o gasesti

  5. oricum sunt putini care trimit world wide... ebayu asta e un fel de okazii, dar la scara mondiala. imagineaza-ti ca esti in state si iti urci chitara pe ebay. ai vrea sa te complici cu transport pana in europa? sunt multi care nici nu trimit peste tot in SUA.

    daca vrei neaparat sa iti iei de pe ebay, incearca-l pe cel din germania ca e mult mai ok. poate mai ai si ceva cunostinte pe acolo si ai scapat mult mai usor.

    http://www.ebay.de/

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.