www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

butnariustefan

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Proof
  • Gear
    Ibanez Apex2, Mesa Boogie Dual Rectifier, cabinet Kustom (G12-P80)

butnariustefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 6000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0721035293 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand head Mesa Boogie Dual Rectifier cu 3 canale, boost de solo si loop pt efecte. A fost folosit moderat si tratat cu atentie. Informatii se gasesc in poze. Cabinetul este un 4x12 cu Celestion G12T-75, starea cosmetica nu este una perfecta, dar nu sunt probleme de functionare. Pretul este de 6000 RON amandoua. As prefera sa le dau la pachet, dar se poate discuta. Inclus footswitch BigFoot cu cablu si cablu de alimentare pe 110v. Alimentarea head-ului este pe 110v. Nu vine cu convertor de 110v si nici cu cablu pentru cabinet.
  2. eu am de vanzare un apex2 la fix banii care vrei tu. stiu ca ai zis fara SH dar daca te razgandesti poti sa o probezi in bucuresti pe mai multe amplificatoare la mine la sala si sa te uiti la ea pana crezi tu ca e ok sau nu. asta daca vrei, nu te forteaza nimeni http://forums.rgc.ro/topic/74863-chitara-ibanez-apex2/ in magazin la noi apex2-ul e cam 620 de euro, adica 28 de bastoane. eu zic ca e combinatie.
  3. ma, a fost super tare, dar daca nu ploua si nu erau tigani era perfect! eu plm, dupa Truda am plecat ca aveam cortul si hainele ude fleasca.nu puteam sa mai stau.da oricum, a fost bine. trebuia sa se bage totusi o intrare de 10 lei acolo, k sigur scapam de cioroii aia. macar sa mai fie si o a doua editie, desi ma cam indoiesc dupa ce au dat aia foc la cladirea aia unde era "paint ball" (haha).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.