www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pete221

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Trupa de Acoperire . < Maya >
  • Gear
    Fender American Standard Stratocaster HSS , Hohner les paul L75 Professional -> Boss TU-2 -> MXR SuperComp ->Hardwire SC-2 -> Hardwire CM-2 -> Vox Big ben overdrive -> Boss Ce-5 -> Mooer Eleclady -> Ernie Ball Volume Pedal -> Tc Electronic Nova Repeater -> Vox AC15CC1X.

Recent Profile Visitors

4016 profile views

Pete221's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. un delay/looper foarte bun ! am avut si eu unul si il recomand cu caldura mai ales ca pretul este unul extraordinar pentru ce ofera efectul. Spor la vanzare !
  2. Trupa live de coveruri din Cluj Napoca , cu activitate la evenimente private cautam clapar cu experienta care sa fie alaturi de noi pe lunga durata. Cerinte obligatorii: - instrument profesional - sa locuiasca in Cluj - disponibilitate pt repetitii saptamanale - sa nu aiba inca zece proiecte muzicale pe langa - varsta de preferat pana in 30 ani Contact : 0743022080 sau p.m
  3. S-a dat pana la urma procesorul separat , ramane flightcaseul la vanzare , 200 RON !
  4. Hai sus , pretul chitarei in timpul comercializarii in magazine era de 1900-2200 RON + 500 dozele , matematica simpla , chitara e sub jumatate din pretul din magazin.
  5. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: szocs.peter90@gmail.com / 0743022080 Link producator: http://www.akaipro.com/product/e2headrush Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala Delay/Looper AKAI Headrush E2 , folosit cateva zile in casa , arata impecabil , functioneaza perfect. Pedala a fost comandata din UK , vine cu alimentator tip UK ( se vede in poze ). Se poate proba in Cluj . Trimit oriunde in tara doar prin Fan curier , transportul fiind achitat de cumparator
  6. Up ! Pretul este negociabil , schimb doar cu o pereche de monitoare de studio . Astept oferte.
  7. Pret: 800 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: szocs.peter90@gmail.com / 0743022080 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor Line6 pod XT live cu flightcase solid ca un tank. Se vinde doar tot pachetul. Se poate proba in Cluj-Napoca. Singura "problema" o reprezinta banda cu care a fost lipit cablul de alimentare. Functioneaza perfect , a stat doar in casa , cantat max 20 de ore pe el.
  8. Pret: 1280 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: szocs.peter90@gmail.com / 0743022080 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare RGC Vand o chitara electrica Ibanez S470BK cu dozele bridge si neck schimbate pe Seymour Duncan JB respectiv Jazz ce ofera posibilitatea de tonuri de la cele mai curate stiluri pana la metale. Chitara este bine intretinuta , low action , are un mic joc la maneta de tremolo , din punctul meu de vedere nefiind deranjant. Chitara se vinde doar impreuna cu aceste doze , husa este inclusa in pachet. Se poate proba in Cluj-Napoca. Cam asa suna chitara live pe o inregistrare mai de doamne ajuta. Poze :
  9. Pret: 900 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0743022080 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Line 6 Pod XT Live cu flight case care e cam bulletproof. Procesorul este in stare perfecta , folosit doar in casa , alimentatorul a fost refacut cu banda izolatoare la capat. Nu accept schimburi de nici un fel , se poate proba in cluj-napoca . Preferabil as vinde produsul in Cluj cu predare personala dar livrez si in tara cu Fan Curier , transportul fiind platit de cumparator. Ma puteti contacta telefonic zilnic intre orele 10:00 si 22:00.
  10. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: 0743022080 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut , dupa cum spune si titlul , sunt interesat sa cumpar o pereche de doze inf1 + inf2 de la Ibanez. Astept oferte.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.