www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

equinmanthorn

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tulcea

equinmanthorn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut! Vand multiefect Korg Ax 3000g.Stare foarte buna, folosit doar in casa.Alimenator original, unic posesor.Motivul vanzarii este acela ca am ales sa raman cu efectele din rack si vst-urile.Nu accept schimburi de nici un fel. Pret 650 ron
  2. Buna seara, Imi cer scuze pentru intarziere, se pare ca nu primesc notificarile de pe rgc de nici un fel.Anuntul mai este valabil.
  3. Da sunt toate pe dreapta.Le luasem pentru o clona de Carvin.
  4. Pret: 250RON Localitate: Tulcea Contact: gabi_barbuta@yahoo.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala eq Boss GE-7 in mint condition.Vine in cutie de ME-2.Trimit si in tara prin curierat rapid.Poze reale.
  5. Pret: 150 RON Localitate: Tulcea Contact: gabi_barbuta@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand placa de sunet externa pe usb Creative Sound blaster x-fi surround 5.1.Foarte putin folosita,are tot ce trebuie inclus,urme apropae inexistente de folosire.Nu este o placa dedicata inregistrarilor insa este foarte facila pentru auditie si control de la distanta (pentru cei comozi).
  6. Pret: 80 RON Localitate: Tulcea Contact: gabi_barbuta@yahoo.com Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand set de 4 chei de bass ( 4 in linie) Warwick.Sunt noi in tipla,cu toate accesoriile incluse.Au trebuit sa faca parte dintr-un proiect Diy care a ramas doar proiect.Poze reale.
  7. Pret: 600 RON Localitate: Tulcea Contact: gabi_barbuta@yahoo.com Link producator: http://www.soundcreation.ro/mixere-audio-analogice-mixere-pentru-sonorizari-cid18_3106/wharfedale-pro-sl-824-usb-id8648.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand mixer Wharfedale Pro SL 824 care a fost practic doar testat la momentul achizitiei si atat.Nu imi mai este de folosinta si prin urmare am ales sa ii caut un stapan mai bun. Pretul este fix,trimit si in tara prin curierat rapid.Pentru o comparatie fata de pretul piesei si descrierea completa vezi link atasat.Poza este reala.
  8. Salut! Ma intereseaza 100 % unealta.Poti trimite in Tulcea?Orice curier,nu e problema,il poti trimite maine.Lasa-mi un numar de telefon sau baga id-ul asta pe mess gabi_barbuta.Astept vesti de la tine ! Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.