www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Abbas22

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Abbas22

  1. Salut! Vand pedala overdrive Fulltone Fulldrive 2 Mosfet. Nu o mai folosesc de ceva timp pentru ca folosesc alte drive-uri. Pret 450 ron. Revin mai tarziu cu poze. Toate cele bune!
  2. Pret: 2300 ron, negociabil, nu sunt interesat de schimburi doar cu Strymon Iridium.
  3. Salut, Doresc sa vand ampul din descriere datorita faptului ca nu il mai folosesc si sta degeaba. Ampul a fost cumparat de nou, a fost folosit in conditii normale. Are mici urme de uzura de la transport dar din punct de vedere tehnic este perfect functional. Pret: 2300 ron, negociabil. Daca sunteti interesati, as prefera sa vorbim prin sms sau la felefon.
  4. Uuuup! Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Up! Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Salutare! Vand o pedala Boss DD-7, deoarece am un alt delay si acesta nu il mai folosesc. Are urma de uzura normala dar functioneaza ireprosabil. Accept schimburi doar cu pedala de reverb TC Electronic Hall of Fame sau Boss RV-5.
  7. Vandut! se poate inchide. multumesc rgc
  8. UPDATE: As prefera sa fie un amp pe lampi original.. nu stiu exact pana in ce putere pot sa ajung cu banii astia, dar cert ii ca am nevoie de ceva sub 15 Watts. Un combo ar fi cel mai ideal (intrucat mi-ar place sa fie cat de usor de transportat). Astept ofertele voastre O seara buna!
  9. Pret: 1000 RON Localitate: Alesd Contact: 0755519760 Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Doresc sa achizitionez un amplificator de chitara pe lampi. Bugetul este 1000 lei astept oferte in PM sau la numarul de tel: 0755519760 mersi!
  10. Pret: 999 € Localitate: Alesd Contact: 0758 671 822 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND KEYBOARD YAMAHA MO8! Starea perfectă, cu mici defecte optice insesizabile (vezi photo). Vine împreună cu: - suport Millenium (recent achiziționat) http://www.thomann.de/ro/millenium_ks3000_b.htm -pedală originală Yamaha -husă Thomann Nu accept schimburi PREȚ 999€ Rog și ofer seriozitate! Detalii la tel: 0758 671 822
  11. Ti-am scris pe privat, astept raspunsul tau
  12. Abbas22

    Ibanez Tcm50e

    Buna! Doresc sa`mi cumpar o chitara noua ( electro-acustica ) si imi place la nebunie Ibanez TCM50E . Sunt din Oradea...si am incercat la magazinele MCmusic din Timisoara si Cluj dar nu am gasit la niciunul....Unde as putea`o gasi ? Ce parere aveti despre model? Alte chitari puteti sa`mi recomandati?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.