www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mik3

Newcomers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mik3

  1. Pret: 2000 RON


    Localitate: Campina, Prahova


    Contact: mikey_gaby@yahoo.com


    Link producator: https://www.steinberg.net/en/products/audio_interfaces/mr_serie/start.html


    Stare: Foarte buna/Ca nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand placa de sunet (interfata audio) pe FireWire Steinberg MR816X. Am folosit-o doar in casa, este in stare perfecta, am si cutia cu toate accesoriile. Totul este ca nou :)

     

    Are 8 intrari de microfon/jack, cu 48v si pad pe fiecare canal, 8 iesiri + 2 de casti, word clock si multe alte facilitati foarte faine, pornind cu software-ul de configurare.

     

    O vand pentru ca am 2 interfete si nu mai am ce face cu una din ele.

     

    Pret: 2000 de lei, noua pe Thomann este 599 EUR.

     

     

    post-10058-0-77742500-1429732670_thumb.jpg

    post-10058-0-62454000-1429732688_thumb.jpg

  2. Salut! Ma numesc Cosareanu Mihai, cant la chitara sau la tobe, imi place mult rock-ul mai ales rock-ul instrumental care reuseste sa-mi transmita o stare, ascult foarte mult Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Dream Theater, Paul Gilbert, Deep Purple, Van Halen, Queen (chiar daca nu e din stil insa sunt geniali), si orice alt gen de muzica ce imi sugereaza interes melodic sau ce ma misca cumva (jazz, latino, orice ... ) insa clar improvizatiile si tot aduc foarte mult a rock si a ce ascult preponderent (ceea ce poate fi o pata de culoare, sau de jeg, in functie de interpretare si de preferinta). La tobe cant mai de mic insa din clasa a 9-a nu am avut cu cine sa mai cant la tobe asa ca m-am apucat de chitara (acum sunt anul 3 la facultate)

     

    Nu imi place doar muzica buna, sunt fascinat de tot ce tine de sunet, audio, echipamente de studio, am citit destul de mult insa nu am avut unde sa pun in practica decat mi-am inregistrat tobele cu Shure PG-uri intr-o placa de sunet M-audio. Detalii despre ce detin puteti gasi pe site-ul www.mik3.ro care nu este terminat, are cateva poze si informatii despre mine. Mi-ar placea sa ajut niste baieti cu sunetul indiferent de stil si gen, imi place foarte mult un mix bun, sunt permanent deranjat la majoritatea concertelor de sunet prost (judecand de langa mixer nu din alta locatie in care oricum nu are cum sa se auda bine), si imi plac mult provocarile de genul asta.

     

    Pentru orice fel de idei daca aveti nevoie de mine, am adresa de mail mikey_gaby@yahoo.com (raspund sigur mult mai repede decat la PM).

  3. mik, niciun a zis ca tzoie nu exprima sentimente, cred ca esti primu care a remarcat asa ceva, din punctul meu de vedere lam felicitat, e foarte frumos, chiar ma placut dar pentru o 'alegere personala' prefer sa votez chitaristi fara sa iao ceva din merite la baiat acest asa talentat. Clapa este un intrument ca oricare altu, produsul finit contaza, si el a demonstrat o calitate foarte buna. Apropo daca tzoie da o tura pe la ploiesti mar bucura sa cantam impreuna, in rest peace an love!!

    PS. acest lam adaugat ulterior pentru ca sincer iti zic, ar trebui sa tac, dar vreau sa subliineez fapta in sine:

    Ai intrebat, vazand ca niciunu a comentat piesa ta, daca cineva te da o parere , un reply la piesa ta, mam bagat, gratuit (adica puteam sa imi vad de traba mea nu?) ok? te am facut o analiza destul de detaliata, fara a ofensa, dimpotriva, mi sa parut ca am fost destul de amabil

    1)nici macar nu ai multumit (nu este important dar asa ca idee...)

    2)iese 'ipotesa ca dupa 'NOI' tzoie nu exprima aceasi sentiment(si aici discutabil, nam gasit o singura postare care confirma cele spuse de tine mai deasupra, cred ca era idea ta si lai generalizata la 'NOI dar ma rog

    3)Zici ca nu te referai la tecnica sau la note in sine... la ce te referai? Melodie? la groove?

    4) acuma inteleg dece rar cineva comentaza detaliat.

    Sa ne ausim cu bine, mie personal ma picat entusiasmul! numai bine

     

     

    Domne esti culmea :) acu tu te-ai suparat aiurea, vroiam sa zic ca in principiu te-ai uitat dupa a fi in acelasi stil cu restu piesei si domnu tzoaie a facut ceva cu totul nou si interesant adica nimeni nu s-a dat pe jazz si mi-a placut foarte mult ideea , 1. pe bune am uitat sa zic mersi, 2 am scris mai sus, 3. la fraze si idei, 4. ok. Yo zic mersi si respect ca si-asa am uitat mai sus si daca m-am facut inteles gresit asta e, probleme de comunicare...

    Later edit : Ah scuze, mai era ceva legat de "voi", m-ai inteles gresit, voi = tu si cu Burb (no offense buddy, thanks for being kind) si nu a fost IN NICI UN CAZ sub forma de jignire, daca asta s-a inteles sorry

    Inca un edit : ggg scuze, eram chiar suparat ca de-abia m-am bagat si yo si am inceput sa supar lumea si am uitat, merci de comentariu :)

  4. pai nu la tehnica sau la corectitudinea notelor ma refeream :) si nu am intrebat asta pentru ca m-am simtit atacat doamne fereste, eu strict d-aia m-am bagat ca sa invat si ca sa aud pareri de persoane care au cantat mai mult ca mine si care au o ureche mai buna deci nu treubie texte de genu "fara suparare" :) eu special de-asta m-am bagat :D si sincer desi tzoaie dupa voi poate nu exprima acelasi sentiment ca restu piesei pentru mine este nr 1 bravos maestre :D imi pare rau ca nu pot sa votez ... newcomer :)

  5. Salut, sunt din campina, dar in curand o sa ajung la bucuresti cu facultatea, mai precis la anu, dar pana atunci vreau sa caut macar ca idee oameni care sa aiba talent la instrumente, caut orice instrumentist talentat muncitor si ambitios caruia sa-i placa ceea ce canta, pentru mai multe informatii nu e nici un fel de problema sa ma contactati pe mess : mikey_gaby . Astept propunerile voastre, vreau sa gasesc niste oameni cu care sa cant de placere. deci absolut ORICINE crede, vede sau simte ca le are bine cu instrumentu lui sa ma contacteze pe mess sa vorbim. Astept 1000 de add-uri. Singuru lucru pe care nu as vrea sa-l cant in exces, hai sa nu zic deloc, zic in exces, este black metal death metal, sau mai stiu yo ce muzica d-asta grohaita, insa gen Dream Theater este chiar recomandat.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.