www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mik3

Newcomers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mik3

  1. Pret: 2000 RON Localitate: Campina, Prahova Contact: mikey_gaby@yahoo.com Link producator: https://www.steinberg.net/en/products/audio_interfaces/mr_serie/start.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand placa de sunet (interfata audio) pe FireWire Steinberg MR816X. Am folosit-o doar in casa, este in stare perfecta, am si cutia cu toate accesoriile. Totul este ca nou Are 8 intrari de microfon/jack, cu 48v si pad pe fiecare canal, 8 iesiri + 2 de casti, word clock si multe alte facilitati foarte faine, pornind cu software-ul de configurare. O vand pentru ca am 2 interfete si nu mai am ce face cu una din ele. Pret: 2000 de lei, noua pe Thomann este 599 EUR.
  2. up, am postat si primul filmulet, sper sa am timpul si starea necesara sa mai fac si altele :
  3. lucini, daca gasesti niste oameni, cu mare placere mare placere
  4. am sunat dar n-a raspuns nimeni mai bine da un mail daca chiar te intereseaza sau mess
  5. Salut! Ma numesc Cosareanu Mihai, cant la chitara sau la tobe, imi place mult rock-ul mai ales rock-ul instrumental care reuseste sa-mi transmita o stare, ascult foarte mult Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Dream Theater, Paul Gilbert, Deep Purple, Van Halen, Queen (chiar daca nu e din stil insa sunt geniali), si orice alt gen de muzica ce imi sugereaza interes melodic sau ce ma misca cumva (jazz, latino, orice ... ) insa clar improvizatiile si tot aduc foarte mult a rock si a ce ascult preponderent (ceea ce poate fi o pata de culoare, sau de jeg, in functie de interpretare si de preferinta). La tobe cant mai de mic insa din clasa a 9-a nu am avut cu cine sa mai cant la tobe asa ca m-am apucat de chitara (acum sunt anul 3 la facultate) Nu imi place doar muzica buna, sunt fascinat de tot ce tine de sunet, audio, echipamente de studio, am citit destul de mult insa nu am avut unde sa pun in practica decat mi-am inregistrat tobele cu Shure PG-uri intr-o placa de sunet M-audio. Detalii despre ce detin puteti gasi pe site-ul www.mik3.ro care nu este terminat, are cateva poze si informatii despre mine. Mi-ar placea sa ajut niste baieti cu sunetul indiferent de stil si gen, imi place foarte mult un mix bun, sunt permanent deranjat la majoritatea concertelor de sunet prost (judecand de langa mixer nu din alta locatie in care oricum nu are cum sa se auda bine), si imi plac mult provocarile de genul asta. Pentru orice fel de idei daca aveti nevoie de mine, am adresa de mail mikey_gaby@yahoo.com (raspund sigur mult mai repede decat la PM).
  6. Mik3

    Ziua Chitarelor 3

    Satriani ... trebuie )
  7. Salut, sunt din campina, dar in curand o sa ajung la bucuresti cu facultatea, mai precis la anu, dar pana atunci vreau sa caut macar ca idee oameni care sa aiba talent la instrumente, caut orice instrumentist talentat muncitor si ambitios caruia sa-i placa ceea ce canta, pentru mai multe informatii nu e nici un fel de problema sa ma contactati pe mess : mikey_gaby . Astept propunerile voastre, vreau sa gasesc niste oameni cu care sa cant de placere. deci absolut ORICINE crede, vede sau simte ca le are bine cu instrumentu lui sa ma contacteze pe mess sa vorbim. Astept 1000 de add-uri. Singuru lucru pe care nu as vrea sa-l cant in exces, hai sa nu zic deloc, zic in exces, este black metal death metal, sau mai stiu yo ce muzica d-asta grohaita, insa gen Dream Theater este chiar recomandat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.