www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Relative

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Band
    Relative
  • Gear
    ........da........

Relative's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

About Me

Website:http://www.relative.ro

FACEBOOK:http://www.facebook.com/relativeband?sk=app_2405167945

 

 

Relative e trupa clujeana de rock alternativ infiintata in septembrie 2008. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistului Tiber El Magico si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi, a activat in trecut ca DJ drum’n’bass, avand si productii electronice personale.

 

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu ,Ikim Pikshos –percutionistul isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

 

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.

 

Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale , fiind invitati la festivalul TIFF, IRAF , Up-Down Cup , Drop n Roll , (downhill) ,STUFSTOCK 2009 din Vama Veche si PENINSULA

 

Fiind o trupa tanara, Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare.

 

 

www.relative.ro

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.