www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/23 in all areas

  1. Heritage H-535 25th Anniversary Limited Edition este un instrument "inspirat" din Gibson ES335 asa cum se faceau la inceputul anilor '60. Este fabricata in USA in 2011. Firma Heritage a fost fondata la inceputul anilor '80, atunci cand Gibson si-a mutat fabrica Din Kalamazoo in Nashvile de catre fostii angajati Gibson care nu au vrut sa isi mute familiile la mii de kilometri distanta. Ei au cumparat vechea fabrica Gibson din Kalamazoo si vechile masini de debitat si prelucrat lemnul si au continuat sa faca chitari in stilul traditional. Intre timp Gibson a modernizat mult procesul tehnologic, dar Heritage a construit in continuare instrumente dupa metodele traditionale,a sa cum se faceau pe timpuri, marea majoritate a operatiunilor fiind facute manual de catre master builderi care au construit chitari zeci de ani prin aceasta metoda folosind vechile tehnici Gibson din epoca de aur. Chitarile sunt construite din materiale premium si cu deosebita grija, si fiind facute manual au acel feeling special de chitara boutique, feeling pe care Gibson il mai pastreaza doar la modelele Custom Shop foarte scumpe. Chitara mea este un model aniversar, fabricat intr-un numar foarte limitat de exemplare in doar 4 culori. Fata de constructia clasica de ES 335 sau de modelul standard H535 vine cu highly figured maple top and back, culoarea speciala Trans Blue si doze Seymour Duncan Seth Lover, adica doze de tip PAF de top. Chitara este un instrument cantat live, de aceea se vad urme clare de folosire pe corp, pe care am incercat sa le surprind in poze. Tastele au urme usoare de uzura, dar as spune ca sunt undeva la 80%, nu necesita cred eu nici macar fret leveling. Este un instrument cu adevarat premium, suna peste majoritatea Gibson ES335 pe care le-am probat pana acum, singurele care mi s-au parut usor superioare fiind cele fabricate acum multe zeci de ani (a se citi vintage). Pickguardul se afla in case, din motive estetice, dar si pentru ca m-am obisnuit sa cant fara pickguard atat pe 335 cat si pe Les Paul. Vine insotita de un hard case in stare foarte buna. Chitara este foarte rezonanta, setata foarte comod cu corzi de 10-46 si cu un ton foarte echilbrat. Este extrem de versatila, se poate canta cu succes orice gen muzical pe ea, de la jazz, blues, rock, fusion, coveruri, funk etc. Nuanta si detaliile se regasesc mai bine in pozele facute la interior, reflexiile la pozele facute afara acopera multe detalii. Modelul actual non anversar ( a se citi mai ieftin) costa 18.960 lri las Thomann, iar preturile de SH la tot ce se gaseste in Europa incep de pe la 2500 euro, concurand direct Gibson Custom Shop. Eu doresc pe chitara mea 1700 euro sau 8500 lei. Nu doresc nici un schimb, iar pretul este deja mega negociat. Modelele similare cu al meu se vand in jur de 3000 euro. https://www.thomann.de/ro/heritage_guitar_h_535_trc.htm Contact 0731 444 646
    2 points
  2. Salutare. Eu cant la chitara acustica si electrica , mai mult ritm decat lead. Genuri: heavy, ceva progressive, thrash, death, mai putin black/gothic dar sunt deschis la idei. In general nimic foarte complex sau tehnic. Daca cineva e interesat de un proiect acustic, merge si asa dar in primul rand caut oameni pentru metale. Dati un mesaj aici sau 0742.466.850 sau SKYPE userul: tor_zb. Trimit si inregistrari cand e cazul. Zi buna!
    1 point
  3. BIAS FX 2 standard free doar astazi, pe portalul PositiveGrid. https://eu.positivegrid.com (click download now, pe header-ul de sus)
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.