www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/02/22 in all areas

 1. da, dacă reușești să faci abstracție de tobele alea electronice care trebuie să fi fost tare in vogă la momentul acela si mi se pare că totul este un pic distorsionat
  2 points
 2. Cred că primul tiraj, pe care eu l-am cumpărat din Sibiu, într-o excursie cu liceul, va fi fost un lor “pentru export”, cum se făceau pe atunci. Altfel nu se explică plastificerea copertei, care nu arată rău. Tobele electronice… erau la modă. Ca și pantalonii de Spandex și chitarele Charvel… Ce să facem?! Timpul trece nemilos.
  1 point
 3. Cred ca eu am a doua varianta, deoarece suna destul de prost. Iar tobele electronice nu mi-au placut niciodata Din cate imi aduc aminte, primul Progresiv TM ("Dreptul de-a visa") suna destul de bine. Din nefericire, "Puterea muzicii" suna destul de prost, desi muzica este chiar buna.
  1 point
 4. Pe casetă sună mai rău. Discul a avut cel puțin două tiraje, unul cu copertă albastru-deschis, plastifiată, și unul cu copertă bleu-marin. Cel de-al doilea sună mai rău decât primul.
  1 point
 5. Cred ca albumul "Post Scriptum" (Post Scriptum – Post Scriptum (1983, Vinyl) - Discogs) este foarte bine inregistrat si mixat. In plus, si muzica mi se pare foarte buna. Pentru cele mai prost inregistrate, pe langa cele deja mentionate mai sus de catre Mr. V, as adauga si "Iris II/III/IV", unde tobele suna absolut odios :)))
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.