carramba Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 (edited) vand chitara ibanez les paul an fabricatie 1982, stare beton, setata de lutier, 350 euro, doua humbuckere, three way switch, taste jumbo, grif reglabil, face fiecare banutz. imi cer scuze ca nu am alta poza, dar unui eventual cumparator ii pot pune chitara la dispozitie pentru proba. Edited January 6, 2006 by carramba
barbarossa Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 de unde esti? si ce model e chitara? adica stiu ca ibanez, da ce ...
Guest jimmy Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 (edited) ...lasa si tu 1 numar de telefon sau 1 ID de messenger!!! vreau sa probez si yo chitara!!! Edited January 9, 2006 by jimmy
carramba Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 (edited) vand chitara ibanez les paul custom made, HH, three-way switch, reglata de lutier (Bogdan Stanescu), suna excelent. 350 euro cu hardshell case inclus am mai pus o poza ca sa se vada ca e chitara cu care cant de ceva vreme. astept un pm. Edited January 18, 2006 by carramba
Guest seraphx Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 si pe cealalta se pare ca tot gibson scrie , omu zice ca a lucrat lutieru la ea poate o fii schimbat si scrisu
carramba Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 (edited) si pe cealalta se pare ca tot gibson scrie , omu zice ca a lucrat lutieru la ea poate o fii schimbat si scrisu tati, chitara e una si aceeasi. repet - inlay-ul cu gibson a fost inserat de catre fostul proprietar, care probabil era nebun cu gibsonu' chitara este ibanez emperador, se fabrica prin anii '80 de japonezi, fara nici o sigla, se vindea in america si toata lumea era fericita (pentru cunoscatori, este o reproducere a modelului les paul 1960). astept pm de la cei interesati. p.s. mai pun niste poze ca sa demonstrez ca asta-i chiar scula cu care cant de vreo trei ani. Edited January 18, 2006 by carramba
Guest seraphx Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 pai asta am presupus si eu , oricum bafta la vanzare
carramba Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 pai asta am presupus si eu , oricum bafta la vanzare thanx
midnight rider Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Salut,si la multi ani e din mahon corpu si gatu?daca da din cate bucati?
carramba Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 (edited) salut, raresh, corpul e din doua bucati, nu stiu din ce lemn, iar griful are DOUA insertii pe spate, habar nu am despre ce lemn e vorba, daca te intereseaza ne vedem si o probezi. accept si un schimb, daca e de la tine, ca stiu ca te pricepi. p.s. o iei s-o spargi? Edited January 20, 2006 by carramba
dalv Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 total offtopic @carramba, te-am vazut aseara la Rock Forum pe tvr1. mishto cantare, mai ales domnul de la muzicuta relativ ontopic: se comporta foarte bine chitara din cate am vazut. Luati-o cat inca e calda!
Recommended Posts