Guest crazy-b Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 am o problema cand exersez game cu metronomul.atat la viteze mici cat si la viteze mari apar in pozitiile superioare...adik pe acute(freturile 15,16,17 etc) note care nu suna curat.nu e vorba de grif pt k e calibrata chitara perfect.nu tin pana bine sau mana pe cordar?care e problema?astept raspuns pt k asta ma impiedica sa urc tempoul pt k odata cu viteza problema se accentueaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest purple pick Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 am o problema cand exersez game cu metronomul.atat la viteze mici cat si la viteze mari apar in pozitiile superioare...adik pe acute(freturile 15,16,17 etc) note care nu suna curat.nu e vorba de grif pt k e calibrata chitara perfect.nu tin pana bine sau mana pe cordar?care e problema?astept raspuns pt k asta ma impiedica sa urc tempoul pt k odata cu viteza problema se accentueaza. practice ..practice......... practice.........that's the issue...ti se lipesc degetele de la mana stanga de coarda si pe intervalele alea corzile sunt mai departate de grif decat pe intervalele mai mici asa k ai un control mai prost...totul tine de antrenament Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 asa e...ai nevoie de mai mult exercitiu...(vorbesc ca unu care a trecut prin asta)...incearca sa relaxezi mana stanga...dar si pe cea dreapta...cred ca te incordezi prea mult...si multa rabdarik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy-b Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 nu de distanta mai mare de pe intervalele ultime e vorba...ceva e la mana dreapta...la panatie...acolo simt eu k e problema.si vad si in miscarea mainii...k nu se misca asa cum ar trebui...bate prea mult si pe verticala si probabil k ating cu degetu mare corzile si le mutez fara sa vreau sa fac vreun artificial nu stiu dar e evident k pierd multa miscare cu prostia asta...si asta patesc si la pasaje in care folosesc palm mute...de ex rifful d p strofa d la creeping death Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 (edited) Cata vreme problema apare doar in partea superioara a grifului, iar in rest totul este in regula, atunci problema e doar in capul tau. Cum spunea si marcel, relaxeaza-te. Faptul, ca esti constient de problemele din zona aia, te face mai crispat atunci cand ajungi la ea. La urma urmei, mana dreapta face acelasi lucru tot timpul. Edited January 16, 2006 by LORD-C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 ai senzatia ca e ceva in neregula cu mana dreapta pt ca nu iti sincronizezi inca panatia cu mana stanga. just keep practicing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts