www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Regulament Mica Publicitate

Cosu

Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate:

1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila.

2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cand tratati cu persoane necunoscute.

3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat.

4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi.  Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment.

5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification.

6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii.

7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere(pentru un prieten/amic). Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate.

Cateva puncte detaliate de avut in vedere:

  • Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube
  • Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii.
  • Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin.
  • In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Anuntul si datele prezentate trebuie sa coincida cu obiectul real vandut, iar toate detaliile cu privire la starea obiectului sa fie furnizate, fara a ascunde probleme.
  • Starea obiectelor vandute trebuie sa respecte formularul de anunt de la Mica Publicitate, userii putand aduce comentarii cu privire la acest aspect. Daca se observa ca detaliile obiectului vandut nu coincid cu realitatea, se poate face report catre echipa RGC, care va lua actiuni.
  • Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,ce nu aduc un beneficiu real topicului, poluand-l, se vor solda cu avertizare.
  • Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn.
  • Postarea originala reprezinta UP-ul pe acea zi, deci orice raspuns/comment aditional este considerat ca fiind un extra UP/Bump, ceea ce nu este permis, nefiind corect fata de ceilalti colegi.
  • De asemenea, userii care isi fac conturi duplicate pentru a posta aceleasi anunturi vor lua BAN automat,si anunturile vor fi sterse.

     Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus. Abaterile de la reguli se vor solda cu warn.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.