www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Velicu Radu

Active Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    am
  • Gear
    Epiphone tobias deluxe 4
    Bheringer ultrabass bxr 1800h
    Cab 1x15' Fbt

Recent Profile Visitors

4890 profile views

Velicu Radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Salutare natiune, Zilele trecute mi-a cazut basul si mi sa ciobit pragusul in asa fel incat coarda subtire nu mai are locas . De unde as putea procura un pragus nou sau din ce material as putea sa imi confectionez unul ? dimensiuni: 41mm x 6mm x 9.5mm distanta dintr corzi 10.5mm inaltimea pana in baza santului 7.5mm Daca se ocupa cineva de confectionarea lor sunt interesat, dar nu din os sau mai stiu eu ce. Ieftin si sa isi faca treaba. Multumesc
  2. Pret: 100 RON Localitate: Brasov Contact: radu.velicu@yahoo.com/0728234770 Link producator: http://www.staggmusic.com/en/product_detail/stb-gen_10_ub.html?backp=1 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Vand husa mentionata mai sus. Descriere gasiti in linkul producatorului. Este noua castigata la un concurs si nu am ce face cu ea.
  3. Pret: 50 RON Localitate: Brasov Contact: radu.velicu@yahoo.com/0728234770 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Caut o chitara acustica pe care se poate invata baza. Singura mea pretentie este sa fie cantabila-> gatul sa fie relativ drept si sa aiba o actiune decenta, de cum arata nu prea ma intereseaza si daca este pregatita pentru stangaci cu atat mai bine dar nu este necesar. Cu cat mai ieftin , cu atat mai bine!
  4. Salutare natiune, Se face o super oferta astfel noul pret pentru head este 700 lei cu footsw inclus.
  5. Salut, multumesc de oferta dar tunnerul sa dus. Acept doar cash.
  6. Revin la vanzare flangeru, boosterul si pedala de wha.
  7. Pret: 320 RON Localitate: Brasov Contact: radu.velicu@decathlon.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ca tot vine iarna pun la vanzare schiurile din titlu. Sunt schiuri semicarve model din 2011 cu o pereche de lagaturi tyrolia 100Sl. Talpa a fost cofixata si ceruita iar canturile ascutite deci sunt gata de partie. Miezul este din lemn cu insertii de titan deci niste schiuri destul de profii foarte stabile la viteze mari. Le dau fiindca am prins un super targ pentru o alta pereche de schiuri si nu mai am ce face cu acestea ... de aici si pretul mic!
  8. fiecare boxa are paralel 15"/12"/Tweeter. Sa prajit de curand un dif de 12 si a murit si tweeteru pe boxa aceea. In schimb pe celalta totul e ok. Stiu ca tweteerul in sine se filtreaza ( in general orice difuzor stiu ca isi schimba rezistenta in functie de freceventele pe care le primeste). Totusi as incerca sa fac un minimum de investii ca sa aduc sistemul pe linia de plutire. Ce inteleg prin suna prost. In urma deplasarilor in diferite locatii constat ca low endul lasa de dorit si in schimb apar foarte multe medii (joase). Lipsa de filtrare cred ca reprezinta o problema serioasa pt difurile de 15" . Imi recomanzi niste filtre pasive pe 3 cai sau 2 cai? . Niste banuti in ele tot as baga pt a le aduce pe linia de plutire. As vrea sa ma bazez pe acel PA in continuare pana o sa cada niste fonduri pentru sistemul moderm descris de tine. Multumesc pentru raspuns.
  9. Salut. Am la dispozitie un PA format dintr-un amp blue-tech pe 2 canale a cate 350w bucata si 2 boxe formate dintr-un dif de 15 pus intro cutie de bas reflex un dif de 12 intr-o incinta deschisa si un tweeter amarat.(nefiltrat) Momentan problema e ca boxele sunt foarte grele si ca sunet lasa de dorit. Difurile de 12 sunt cam cele mai galagioase si foarte bogate pe medii. As vrea sa fac un setup prin care sa corectez aceasta problema si sa obtin un pachet mai usor sau cel putin mai eficient. Ma gandesc sa separ cutiile de bas de restul si sa le pot lasa pe podea. Iar in partea de sus sa folosesc ceva gen horn pentru medii, inalte. De asemenea ma gandesc la un sistem cu 2 amplifuri si un filtru activ pus inaintea amlifurilor ca fiecare sa primeasca ce ii trebuie ( stiu ca exista asa ceva dar nu stiu de unde si cu cat as putea sa achizitionez asa ceva sau daca e cineva dispus sa construiasca unul contracost. De asemenea astept propuneri cum as putea eficientiza sistemul. Multumesc pentu atentie si ma scuzati pentru lipsa de precizie in explicatii. O sa revin cu poze sa va faceti o idee cu ce am de lucru.
  10. Up. Mi-am gasit un inlocuitor asa ca am nevoie urgenta de bani. Pana pe data de 9 il ofer la 400 lei!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.