fixxxer Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Pret: 340 Localitate: Bucuresti Contact: 0746 054 794 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Harley Benton Strarocaster 160 lei folosita Stickurile se pot da jos la cerere, nu ascund alte semne de uzura Am facut o gaura in pickguard pentru a pune o doza dubla, insa cand am revenit la doza simpla am ramas cu gaura asa ca am acoperit-o cu alt plastic dupa cum se vede in poze. Nu mai am bara de tremolo, am pierdut-o fiindca n-o foloseam Are un "action" ok, nu are fret buzz, deci e in regula doar ca nu arata prea bine avand in vedere ca e folosita ceva timp Mai vand si husa cu 25 lei, fermoarele functioneaza perfect Amplificator Harley Benton HB-40R 40 Wati pret 160 lei modele mai noi arata altfel, au mai putine gauri pentru jack... Uzura normala, desi difuzorul e in stare foarte buna fiindca n-a fost dat la mai mult de jumatate din volum, fiind folosit doar pentru studiu in casa Defecte: Are potentiometru pentru volum clean schimbat fiindca s-a defectat, deci acum functioneaza bine, insa atunci cand l-am dus la reparat, am spus electricianului sa nu mai puna toate suruburile la loc pentru a fi mai usor de desfacut. Asadar, ii lipsesc amplificatorului 2 suruburi, insa nu afecteaza cu nimic functionalitatea sau esteticul... Este mai util decat modele noi deoarece are 2 intrari petru instrumente care pot fi folosite concomitent. La mine chiar a fost util fiindca atunci cand mai venea cate un amic la mine, bagam si basul si chitara in el si ne "jamm-uiam" cu spor Cablu 3 metri 20 lei husa 20 lei chitara 160 lei Amplificator: 160 lei Total: 360 lei Prefer sa le vand impreuna de aceea o sa fac o reducere pe pachet Pret pachet: 340 lei usor negociabil NU doresc sa fac schimburi, nu livrez in alta localitate. Livrarea se face doar la mine acasa in Piata Romana, dupa ce ii facem o proba. Nu stiu daca e util, dar:
Recommended Posts