Zoltan P. Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Alesd ,jud Bihor Contact: 0745-302525 Link producator: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/guitars-basses/el-basses/rbx/rbx170/?mode=model Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Buna! Vand o ch.bass Yamaha RBX 170 fabricat in Indonesia ,cumparat in 2010 decembrie.L-am folosit doar acasa chiar la inceput.A fost folosit o singura data la un concert de catre un prieten care a avut un Harley Benton si suna naspa.Atunci i-am dat Yamaha si legat pe un Trace Elliot ,a sunat ft. bine.Are un sunet cald si e ft comod de a folosi in orice pozitie de cantat. Pretul e 520 ron si include un cablu de 3m Ssnake.Nu am husa la ea,l-am tinut acoperit.
Zoltan P. Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Chiar nu merita chitara asta 450 de lei????O vand pt. ca nu-l mai folosesc de multa vreme/am 6 ch.cu care ma pot distra/ si e pacat sa nu fie folosit pt. cine nu-si permite mai mult.Am prieten care cu acest model canta de 3 ani si au succes peste tot unde merg..El foloseste cu un combo Laney RB 3 de 65 de wati si corzi Elixir ---,suna minunat.Mai ieftin nu pot sa-l dau din pacate, oricum e la jumate din pretul cu care l-am luat.Mai bine il pun pe perete in loc de tablou cu Steve Harris. :-))) UP!
Zoltan P. Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Se poate inchide .I-am schimbat corzile originale cu Elixir 45-105 si e tare fain ,asa ca nu mi se mai merita sa o vand. Daca pana acuma nu si-a dorit nimeni sa o ia, atunci ramane ;-((((
Recommended Posts