cedrik Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Salut! Trupa metal cautam al doilea chitarist, pentru a completa componenta. In Bucuresti Suntem interesati de un om care detine propiile scule, are o executie impecabila, cu disponibilitate la deplasari pe viitor, capabil sa invete piese(5 la numar) si deschis catre studiu. Nr de repetitii pe saptamana:1-2, in general seara si/sau in weekend. Acordajul in care cantam este A#2 - D#3 - G#3 - C#4 - F - A#4. (este ok daca ai seven-strings). Genul abordat: https://vimeo.com/86186332 Constituie un avantaj: *notiuni de teorie muzicala*abilitatea de a le transcrie intr-un program de muzica sau DAW(GuitarPro, ProTools/Reaper, etc.)*abilitatea de a nu fi un douchebag / overoptimistic weird faggot. 2
cedrik Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Un mic FAQ:Q: Care este varsta membrilor ?A: Media de varsta este 24.5. Varsta este un aspect putin important.Q: In ce zile repetati ?A: Momentan, duminica intre orele 20-22, iar daca se impune un caz special, putem sa aranjam inca o repetitie.Q: Care este tipul de metal pe care vreti sa-l abordati/am vazut inregistrarea(instrumentala)/acum nu stiu daca vreti s-o dati in death, core, heavy/nu stiu cum suna vocea.A: https://vimeo.com/97475722Nu exista un gen specific abordat, insa exista o directie stricta.Q: Inafara ca trebuie sa fiu zeu la chitara, ce mai vreti de la mine? A: Seriozitatea, organizarea, responsabilitatea, receptivitatea, sunt calitati mai demne de luat in vedere decat numarul de note pe care il poti canta pe secunda. Inainte de a fi chitarist, e bine sa fii om.Q: Este necesar un whammy ?A: Nu.Q: Ce pozitie de chitara este ? Lead, Rhythm sau Solo ?A: Nu exista astfel de etichetari in anturajul nostru. Chitara, in general, are 22/24 de freturi. Ori stii sa le folosesti, ori nu.Q: Nu sunt prea bun la tehnici avansate de solo(sweep-picking), 8-fingers tapping, exotic scales.A: E ok. Vezi intrebarea 4.
cedrik Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 UP! Anuntul e inca valabil. Am vazut o groaza de chitaristi pe la sectiunea "Caut trupa", chiar nu vreti sa aruncati un ochi si aici?
Recommended Posts