www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Head Bugera 333Xl Infinium

Recommended Posts

Pret: 350 Eur

Link producator: http://www.thomann.de/ro/bugera_333xl_infinium.htm?sid=599e728a1ea25a8a6fb2a906a6ac57dd

Stare: Foarte buna/Ca nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Revine la vanzare head-ul Bugera, copilul celui cui l-am vandut s-a lasat de chitara.

Circuit de auto-biasare Infinium (permite folosirea mai multor tipuri de lampi: EL34, 6L6 sau un mix intre cele doua tipuri). Nu prea as trimite prin tara pentru ca nu mai am cutia si headul este destul de greu.

Preamp: 4x12AX7

Amp: 6P3C-E de la viobio

Footswitch inclus, complet nefolosit

post-24959-0-44349700-1402666829_thumb.jpg

E un head cumparat de la thomann.de anul trecut prin vara, pentru fiul meu, ulterior vindut unui coleg de trupa al lui (vezi link). Descrierea amplificatorului am luat-o de pe net, respectiv faptul ca suporta mai multe tipuri de tuburi, fiind dotat cu bias de anod automat (nu orice amp are facilitatea asta). Amplificatorul este 100% Bugera, eu doar am schimbat tuburile de putere (consumabile) cu unele rusesti de provenienta militara, cele originale (EL34) fiind oferite bonus (sau altfel spus, cele militare sunt bonus). Este vorba doar de o inlocuire (care nu afecteaza garantia, lampile fiind consumabile) ce tine de sound-ul amplificatorului, in rest, head-ul fiind 100% original.

http://forums.rgc.ro...333xl-infinium/

Edited by Berbecu69

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...