Barrabass123 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Pret: 420 RON Localitate: BUCURESTI Contact: radusimunteanul@yahoo.com Link producator: http://shop.jimdunlop.com/ecommerce/CatalogItemDetail.aspx?IID=2435 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand effect chitara MXR FULLBORE METAL . pedala e inca in garantie si am folosit-o acasa f putin( nu e ceea ce cautam de fapt) Ptr cei care nu o cunosc, pedala are noisegate si suna beeeton., vine ca atare ( asa cum am cumparat-o adica in cutia originala cu factura si garantie si fara adaptor ) nu accept schimburi si nu suport costul curierului cei care sunt in Bucuresti pot veni sa o probeze la sala in care repet eu revin cu poze imediat 0734815040 radu
Barrabass123 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 (edited) up 400 ron !!! Edited June 20, 2014 by Barrabass123
Barrabass123 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 up 330 ron sau schimb cu vox amplug ptr bass si casti ( am ramas fara echipament de repetat acasa fara galagie )
Recommended Posts