James D. Trunks Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Pret: 850 Ron Localitate: Arad Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Imi vand camcorderul Canon Legria HR R406 Este vorba de scula cu care am filmat toate clipurile HD de pe YouTube (in afara de Between the Buried and Me - Specular Reflection) O vand pentru ca acum folosesc GoPro Hero3+ Black Edition si vreau sa mai cumpar inca un GoPro, dar am nevoie de bani Camcorderul a fost folosit doar in casa, pe birou. A fost folosit doar pentru clipurile de pe YouTube. Nu a fost scos din casa Nu e zgariat, nu prezimta semne de uzura. Tot timpul cand am filmat, am conectat cablul de alimentare. Bateria e nefolosita. Pe langa Camcorder, alimentare, baterie si cablu de date, dau bonus, un card de memorie SanDisk Ultra SD HC de 16 GB, 30 Mb/S, Class 10 si un stativ, pe care l-am folosit in acelas fel ca si pe camcorder. Pretul pentru: Canon Legria HR R406 Cablu de alimentare/incarcare baterie Baterie Cablu de date/transfer Bonus: SanDisk Ultra SD HC de 16 GB, 30 Mb/S, Class 10 Stativ 850 RON Transportul il asigur eu, prin Fan Curier.
Recommended Posts