studio4sale Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Acum circa o saptamana facand curat in studio mi-a cazut un combo peste microfonul de studio audiotechnica at4033asm Am putut recupera doar capsula,intacta,restul microfonului fiind facut praf,inclusiv body-ul. Capsula fiind una electret nu se poate monta la un microfon condenser(nu ma pricep la electronica foarte bine) Am testat-o pe un behringer c1 si suna la fel cum suna inainte cu sistemul electronic original at4033asm Intrebarea mea este daca imi poate dona cineva un behringer c1 defect sau in stare proasta,ori un body de microfon si daca ma poate ajuta cineva cu o placa la care pot conecta capsula sa o folosesc. Imi pare atat de rau de ea incat nu-mi vine sa o vand. Totusi daca aveti sugestii scrieti aici P.S. Capsula merge si la at2020,fiind un upgrade urias de la cea stock Mai jos aveti 2 poze,una cu capsula de la audiotechnica si una de la behringer c1 sa va dati seama de cum arata una "cum trebuie" si alta facuta pe genunchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
studio4sale Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Nimeni? Nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts