comanel Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pret: 150EUR Localitate: Bucuresti Contact: 0768563782 Link producator: - Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut Inchiriez o camera intr-un apartament decomandat aflat intr-o vila din zona 1 Mai, Piata Chibrit, strada Biruintei colt cu Aviator Popisteanu. Apartamentul este complet mobilat si utilat (cu tot ce-i trebuie, adica aer conditionat+centrala termica proprie+Wifi), dispune de asemenea de o curte interioara cu un foisor echipat cu scule de gratar+bere si loc de parcare in fata casei. Este un mediu placut, linistit, la 2 minute de mers pe jos de metrou 1 mai, statii de transport ratb (capat de linie 205,300 + tranvai direct spre victoriei), fara vecini zgomotosi sau sensibili la activitati muzicale. Eu locuiesc acolo de 3 ani de zile, si nu s-a plans nimeni nici de chitara, nici de bass, nici de saxofon sau mai stiu eu ce Chiria lunara este de 300 de eur, impartita la 2, plus costurile de intretinere, anume apa, gaze si curent + abonament net+TV. In total se ridica undeva la 800-850 RON maxim de persoana. Nu sunt pretentios, caut coleg/colega, cuplu, n-are importanta. Ofer un mediu prietenos, muzical (duh), animat de creativitate si un spirit sociabil ridicat (gatesc bine, si mai mereu e bere in frigider) Pentru detalii si vizionare 0768563782 sau coman.m.adrian@gmail.com Foarte important : NU se percepe avans/garantie. Colegul meu actual se muta din data de 5 iunie. Revin cu poze cat de curand. Multumesc, Adrian
damageplan Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Oare de tobe s-or plange vecinii tai? E posibil sa fiu interesat. Edited May 24, 2014 by damageplan
comanel Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Nu cred Eu mi-am anuntat veciinii de jos ca sunt saxofonist incepator, si ca incerc sa repet dar suna ca o rata stransa de gat, si au fost in regula
Recommended Posts