marius_guitar Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0755708792 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Xotic BB Preamp Plus, o pedala foarte buna si versatila in acelasi timp de boost/overdrive/distortion care stie de la crunch-uri low gain pana la distoarse. se afla intr-o stare foarte buna atat estetic cat si functional, singurul inconvenient il reprezinta lipsa unui buton de plastic, cel de la mijloc (a>b / b>a) pe care l-am pierdut la un gig. eu l-am setat si am acoperit cu banda adeziva ptr a nu intra praf. nu m-a deranjat niciodata acest lucru, si nu impiedica cu absolut nimic sound-ul si functionalitatea! demo audio: pret thomann: 1130 ron http://www.thomann.de/ro/xotic_bb_plus.htm pretul meu: 650 ron, cu aprox 45% mai mic decat pretul de lista. nu sunt interesat de schimburi si nu raspund la mesaje cu oferte de schimb. contact: PM
marius_guitar Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 domnul din sibiu care m-a sunat azi si mi-a trimis mesaj rog sa revina, am pierdut toate contactele si mesajele!
Recommended Posts