Andrei Namian Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Pret: 1350 E Localitate: Bucuresti Contact: namian.andrei@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand placa DSP Tc Electronic Powercore X8. Placa vine impreuna cu cablu de alimentare, cablu firewire si un voucher de 500$ care poate fi folosit in magazinul online al celor de la TC electronic. Placa a fost folosita putin , nu prezinta lovituri, zgarieturi sau alte defecte. site producator: http://www.tcelectronic.com/powercore-x8/ aveti aici atat informatii suplimentare despre produs cat si informatii despre pluginurile ce o insotesc Tinand cont ca placa a fost scoasa de la vanzare dupa ce firma Tc Electronic a fost cumparata de catre alta firma cunoscuta si de faptul ca in Romania se mai poate gasi de cumparat la un singur magazin unde pretul este de 1700euro ( http://en.muzicastore.ro/audio-interface/tc-electronic-powercore-x8-processor/ ), pretul meu pentru aceasta este de 1350e Contact: aici sau la namian.andrei@gmail.com vine impreuna cu placa PCIE firewire pt conectare la PC
pedrosstudio Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Salut ! Ma intereseaza Tc powercore 8x ! Eu detin un Tc Powercore 6000 si ma intereseaza si Powercore 8x. Eu pot sa iti ofer la schimb 2 CLAPE ROLAND G70 V3 si GEM GENESYS PRO S Daca esti interesat de schimb da-mi un semn sau sunama la nr de tel:0721321857 Petre.
Andrei Namian Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Ma intereseaza schimburi cu Chitare / ampuri de chitara
Andrei Namian Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Pretul coboara la 1000e pana la sfarsitul lunii!!!
Andrei Namian Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 pentru o perioada scurta de timp pretul scade la 600e
Recommended Posts