soundastic Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Pret: 1750 RON Localitate: Zalau Contact: 0733057057 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Fender Strat mexican din 2008 , schimbat sadle american vintage , doze noiseless , TBX , circuit mid boost eric clapton , precizez ca dozele au fost cumparate de noi precum si circuitul de mid boost,sadelul si pickguardul (de catre fostul proprietar) Pe prima pozitie (doza bridge) exista o intrerupere la switch, asa am cumparat-o de la fostul proprietar, nu am avut timp/tupeu/rabdare sa o desfac si sa o lipesc, am cantat-o asa :-) Chitara are 0 humm , suna foarte bine pe tonuri de clean,crunch si distorsion. Pozele (si covorul ala) ii apartin deasemenea fostului proprietar, voi reveni cu poze actuale (butoane si capac spate schimbate in culoare crem). 1
soundastic Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Chitara vine si cu cureaua de piele din poza.
soundastic Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 (edited) Doza a fost reparata, un fir intrerupt...chitara e total functionala. 1650 RON cu curea piele lata.....si pusca. Edited June 6, 2014 by soundastic
Vulcanus Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 un schimb cu un Ibanez RG 350 mzrd plus diferenta?
Recommended Posts