Guest anghelescu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Piesa cu care a devenit "faimos"pe youtube.com si totodata pe internet e un cover, "While my guitar gently weeps" (TheBeatles) pe care o interpreateaza perfect, cu suflet, cu pasiune. Video: http://www.youtube.com/watch?v=O9mEKMz2Pvo...ted&search= El are compuse 2 melodii(din cate am vazut eu)si va lansa un album. Melodiile sunt "Let's dance" Foarte "deosebita" melodia, chiar imi place foarte mult "Orange world" Destul de tare si melodia asta. -------------------------------------------------------------- Si aici avem un interviu cu el: Lasati pareri privind tehnica, modul de a canta, impresii aici. Numai bine
guitar88 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Am vazut mai demult cover`ul dupa My Guitar Gently Weeps. Acum ca am vazut si astea doua pot sa zic ca e fenomenal. Totul de la tehnica pana la idei ...
Guest anghelescu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Am vazut mai demult cover`ul dupa My Guitar Gently Weeps. Acum ca am vazut si astea doua pot sa zic ca e fenomenal. Totul de la tehnica pana la idei ... dap..le are...
Recommended Posts