Burb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 (edited) Dubla lansare Concert Mike Godoroja & Blue Spirit Concert 7 decembrie, ora 19.00 Sala ArCuB ArCuB MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT in concert cu albumul "Capra Vecinului, Blues made in Romania" Invitati: Mircea Vintila, Marius Popp, Artan Adrian Plesca si Dan Iliescu ( Timpuri Noi ) , Dan C. Mihailescu. Vernisaj : Codrin Cardu bilete: 10 lei pt studenti si 30 pt ceilalti si da este AZI !!! Edited December 7, 2006 by Burb
freelancer Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 as vrea sa vin si eu. ArCUB-ul e fostul ARLUS, de pe Batistei?
mickeyG Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ala e. Cinematograful ala Art Deco, super misto cladirea.
Burb Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 sincer daca nu erau invitatii nu mergeam....asa ca
Burb Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 o sa fiu ff p scurt... ABIS ff frumos ( pt fanii genului ) ..noroc ca sunt unul din ei ( ffff pink floydish)...sunet fff ne romanesc ( dar totusi autohton). MIke & the blue spirit ca de obicei fff bine , cu tot cu invitati ... P scurt o seara superba...cu multe surprize placute ...am sa va las pe voi sa va uitati la poze si la cele 2 filmulete ( nu prea mari ca nu am mem la camera) pot sa zic ca imi pare rau ca nu am camera de filmat...oricum nu trebuia pierdut... p.s. ...dar cand a intrat iliescu si artan....s-a schimbat brusc starea si a fost apogeu...nu-i de mirare ca au fost ultimi ( Catran ..care a dat in cocaine si in balck magic woman ..si in ...off prea multe ) ..SUPERb abis.rar mike_bluespirit.rar
Recommended Posts