antonp Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Vand Blade Telecaster model: Delta Classic T2 (model foarte rar, vintage)Pret: 850 eu- Chitara a fost cumparata in ianuarie 2014 din UK, stare perfecta- e facuta de lutierul Gary Levinson- factura originala si garantia inclusa- husa inclusa - se poate vedea, incerca in Timisoara Pagina oficiala: http://www.bladeguitars.com/guitars/delta-series/t2-classic/ Edited April 23, 2014 by antonp 6
Blackthorn Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Cred ca sunt necesare niste precizari: modelul Delata Classic T2 se fabrica in Far East si e facuta de lutierii asiatici, foarte probabil din China, in cel mai bun caz Coreea. Modelul este de serie, deci nu este nici rar si nici vintage. Din cate am vazut a iesit din fabricatie, daca asta numesti tu vintage poate fi un punct de vedere, in 2012 era in catalogul lor ca model disponibil. 6
antonp Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 "Body and neck were made in the Philippines, assembly was done in Japan,QC & final set-up in Switzerland."
Blackthorn Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 De unde stii? Scrie undeva? Nu vreau sa fiu rautacios, am si eu un Blade si sunt curios in legatura cu fenomenul.
Recommended Posts