Alex Seceleanu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Sautare. Caut oameni doritori sa investeasca timp si energie in muzica, cu scopul de a avea un repertoriu de 20-30 de coveruri pentru a le putea in diverse localuri, sa scoatem un ban prin asta, dar si sa ne gasim un sunet si stil propriu. Eu sunt pentru originalitate, dar consider ca daca incepem cu coveruri ne putem cunoaste mai bine din punt de vedere muzica:)) Asprefera persoane in jurul varstei de 20 de ani, plus/minus 5 ani ) Eu sunt cu tobele, mai am un prieten care este la chitara si inca unul la voce. Ne pasioneaza sunetul electronic, deci o orga este bine venita, mai ales daca cunoaste si sintetizatoare si alte efecte. De asemenea mai cautam si pe cineva la bas si o fata la voce Pe langa coveruri noi vrem sa tindem spre un sunet modern, un alternativ electronic cu influente psihedelice:))) ceva intre Daft Punk, Pink Floyd si Breaking Benjamin si Coma si nu numai. Daca exista persoane doritoare, astept un mesaj la alexseceleanu@gmail.com, dar cel mai bine ne intalnim la o bere sau altceva )) O zi buna, Alex. Edited April 16, 2014 by Alex Seceleanu
Recommended Posts