SpooK Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand un amp de bass Aria AB-30, 30 W, foarte bun pentru studiu sau pentru cantari mici. Nu are defecte (doar cele vizuale) dar i-am schimbat pot-urile pentru ca erau prajite. Eu am cantat DOAR cu chitara electrica pe el dar am incercat si un bass si suna foarte bine pentru cat e de mic. Are 2 input-uri si iesire de line-out si headphones. Il vand pentru ca sta cam degeaba. Pret 300 RON negociabil, fara schimburi. Contact: nr. de telefon sau P.M. Update pret: 250 RON Update pret: 250 RON. Update pret: 250 RON.
SpooK Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 (edited) Sus cu jucaria !!! In jurul pretului asta nu gasiti decat amp-uri de 10-15-20W de noi... eu cant pe el si metale si alte chestii, am incercat un boss ds-1, rocktron zombie, delay digitech, digitech ex-7, MXR M108 10 Band EQ (cu care poti sa il manevrezi sa sune cum vrei) si toate suna exceptional iar feed-back nu are decat daca dai cu distorsu' in el ca nesimtitu' (am incercat sa vad care e breaking-pointu' si cu ds-1 nu mi-a iesit, doar rocktronu' a facut feedback doar cand i-am dat nivelu de distors foarte aproape de maxim). Edited April 25, 2014 by SpooK
Recommended Posts