guess Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Salutari! Vreau sa formez o trupa pop-rock si am nevoie de urmatorii oameni:vocal,clapar,basist si tobosar. Mentionez ca am deja cateva piese compuse care suna destul de bine si destul de occidental pentru ce se canta pe la noi. Am acces la mai multe studiouri de inregistrari(deci conditii sunt) si ma ocup si de productie. Media de varsta ar fi intre 18 si 25 de ani. Caut oameni pasionati si dornici de munca Puteti lasa mesaje aici sau la urmatoarele adrese:vlad.duta@yahoo.com sau www.facebook.com/vlad.duta Mai multe detalii o sa dau pe privat Astept doritori Link to comment Share on other sites More sharing options...
guess Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Salutari! Vreau sa formez o trupa pop-rock si am nevoie de urmatorii oameni:vocal,clapar,basist si tobosar. Mentionez ca am deja cateva piese compuse care suna destul de bine si destul de occidental pentru ce se canta pe la noi. Am acces la mai multe studiouri de inregistrari(deci conditii sunt) si ma ocup si de productie. Media de varsta ar fi intre 18 si 25 de ani. Caut oameni pasionati si dornici de munca Puteti lasa mesaje aici sau la urmatoarele adrese:vlad.duta@yahoo.com sau www.facebook.com/vlad.duta Mai multe detalii o sa dau pe privat Astept doritori Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidyu Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Salut! Sunt bassist amator din Bucureşti, am 25 de ani. Am şi idei de compozitii dacă e nevoie. Dacă sunt OK aşa, pot trimite o inregistrare/demo. Mulţumesc! Ovidiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_Drummer Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 (edited) Salut! Sunt tobosar am 18 ani. Multumesc! Petru. Edited February 12, 2015 by Peter_Drummer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts