dragos_petru2002@yahoo.com Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Pret: 2300 RON Localitate: campina Contact: dragos_petru2002@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburikorg pa50sd impecabila,cu factura,garantie pana in noiembrie 2015,tipla pe ecran,seturi cu diverse genuri muzicale de la noi,program cu sarbe ,hore,ardeal,manele,a fost luata de la sound creation timisoara.Orga vine cu manual de utilizare,cablu alimentare,stativ partituri.Clapa a fost putin folosita in casa,nu sunt lautar,si nici nu o sa fiu vreodata.Acum o tin in cutia ei nu am mai folosit-o de vreo doua luni nu am mai avut nici timp .Clapa vine cu cutia ei originala si NU TRIMIT PRIN CURIER.Predare personala cu proba pt. a nu exista dubii in functionarea ei.Suportul din imagine l-am vandut in luna ianuarie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragos_petru2002@yahoo.com Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 CLAPA PA50SD A FOST VANDUTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts