www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cuatam Tobosar Alternativ Post-Rock Brasov


Recommended Posts

Salut. Cautam destul de urgent un tobar serios pentru un proiect de alternativ post rock. Punem la dispozitie sala de repetitii foarte buna si un set de tobe cu toate elementele aferente ( inclus premier cinele pedala dubla si un set de cinele b8 pro fara fus). Repertoriu actual este compus din 5 piese si mai sunt altele pe vine iar in lunile urmatoare se asteapta niste evenimente in Brasov si Bucuresti. Dorim disponibilitate pentru evenimente in timpul saptamanii. Repetitile vor avea loc doar in weekend de obicei duminica.

progarm de cantari ar fi 28 martie Bucuresti, 4 aprilie Bucuresti , 11 aprile Brasov. Si in eventualitatea unei bune colaborari avem in plan un Lp pana la sfarsitul anului.

Astia suntem noi: 2 chitari , voce masculina si bas. Formatia este in proces de schimbare. Al 2-lea chitarist a venit de curand si urmeaza sa punem la cap un nume nou cu logo si tot alaiul pentru a reflecta intr-un mod cat mai concis tendintele muzicale.

Contact de preferat la telefon :0728234770 .

Ps: Suntem deschisi la un tobar apartinand oricarei categorii de varsta dar pt orientarea d-voastra media de varsta este 21 ani pe la noi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.