Violeta Luncaşu Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Salutare, Daca esti tubist, trombonist, trompetist sau saxofonist si ai un spirit liber, vino pe 4 martie la preselectia noastra pentru suflatori. Cautam oameni: - care stiu ca pot lucra in echipa - tineri, entuziasti - cu disponibilitatea de a calatori
StratMan Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Salutare, Daca esti tubist, trombonist, trompetist sau saxofonist si ai un spirit liber, vino pe 4 martie la preselectia noastra pentru suflatori. Cautam oameni: - care stiu ca pot lucra in echipa - tineri, entuziasti - cu disponibilitatea de a calatori pai, asta este un forum al chitaristilor, nicidecum al suflatorilor, in concluzie, nu vad sensul acestui demers .
Violeta Luncaşu Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Da. Am inteles. Insa ma gandeam ca poate sunt si chitaristi-trompetisti. My intention was not to bother you guys. Nefiind un forum pt trompetisti, m-am gandit ca in general chitaristii cunosc multi instrumentisti, de asta am zis sa incerc aici. 1
Recommended Posts