Cthulhudeath Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Nu e legat de chitara, dar sper sa fie ok daca postez aici. Daca se poate sa ma ajute un electronist cu problema descrisa in acest articol (in engleza): http://www.benryves.com/journal/3763149 Aceeasi problema o am si eu, lipseste acea dioda si nu am experienta/mijloacele necesare sa fac reparatia. As fi recunoscator daca s-ar oferi cineva sa ma ajute, contracost, desigur. Voi astepta inainte de asta raspunsul celor de pe ebay de unde am cumparat. Daca va trebui sa il returnez prefer sa il repar decat sa ma complic, daca vor trimite altul nou direct nu mai e nevoie de reparatie (sau cel putin nu imediat).
otringal Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 ti-o fac eu daca e. Doar sa-mi spui cat ai dat pe el ca daca l-ai luat cu 10 lei, n-are rost sa mai dai inca cativa ron pe componente. Adica doar sa se merite pt tine.
Cthulhudeath Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 25 lei cu tot cu transport din anglia )
Capitanul_Nam Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Ma ofer si eu daca tovarasul Otringal o fi prea ocupat. Poate rezolvam si cu DIgitech-ul ala.
Recommended Posts