Vlad :) Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Servus ! Vreau sa va intreb daca merita urmatoarea investitie. Am de gand sa cumpar un Takamine G406S, apoi sa ii schimb saddle-ul si nut-ul cu unele din os, iar in viitor sa ii pun doza asta "Takamine Triaxial" (exista si pe mcmusic). Ce credeti o sa sune bine, merita investitia toate aceste lucruri ? In ultimul rand vreau sa stiu cum este acest Takamine G406S, merge la folk si solistica, are rezonanta buna ? Imi e putin teama de acel corp de dimensiuni mici ... Merci fain de tot Edited February 7, 2014 by Vlad :)
tudorzzz Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 salutare, am de aproape 2 ani o takamine g406s si vreau sa-ti spun ca e cea mai misto chitara acustica pe care am avut-o ! Nu te uita la corpul mic..are super-rezonanta! am avut ibanez, fender, hora, aria...takaminele asta suna perfect si e lucrata perfect! nu as vinde-o pentru nimic in lume !
Vlad :) Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Da, am inteles, chitara e faina, dar cu restul "modificarilor" .... ?
Recommended Posts