barbarossa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) http://extreme-band.com/site/ Bine ar fi daca ar ajunge si in rromania, sau macar ungaria Edited January 30, 2014 by barbarossa 2
barbarossa Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 decat nimic tot e ceva, nu? pana atunci, cine stie... la milano canta cu aerosmith!
Vladympv Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 super, am regretat anii trecuti ca am ratat turneul lor ...Nuno ii ceva fabulos nefiind locat in Bucuresti , is total dezinteresat de concerte in RO pentru ca imi e mai la indemana sa merg sa vad o trupa intr-un oras civilizat, doar sa fie o locatie cu sound ok un bilet la Roma /Milano dus intors il iei din timp cu 250 lei si vezi si un oras fain ii inteleg pe cei din bucale ca regreta, ca e normal mai usor si mai iefitn sa fie in orasul tau
barbarossa Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Nu cunoaste nimeni vreo persoana care sa puna o vorba buna si poate poate sa aduca trupa asta si pe la noi in aceasta vara? 1
Recommended Posts