darkskater96 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Digitech Tone Driver pret 140 lei, impecabil in cutie Chorus Omnifex 704CH pret 100 lei, uzura normala Procesor zoom g2r in cutie , folosit de putine ori pret 280 lei Pedala copie Wampler Triple Wreck este noua, facuta de Razvan S. am ajuns la ea in urma unui schimb cu un xbox 360.Eu nu am folosit aceasta pedala deloc deoarece sunt momentan fanul procesorului si mai am multe alte pedale de distros pe care nu le folosesc.Pretul pedalutei Wampler este de 300 de Ron nu negociez deoarece cu aceasta valoare vindeam xboxul inainte.Mai am 5 cabluri midi noi, se pot vedea in poza cum arata. Le vand cu 33 de lei bucata sau la mai multe bucati ofer reducere. Edited January 27, 2014 by darkskater96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 mai detin 4cabluri midi 25 lei bucata +10 transportul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 cablurile midi s au dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts