Cthulhudeath Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Acum cativa ani am zis sa incerc si altceva in afara de chitara si muzica metal, am inceput sa ma joc cu niste VSTI-uri compunand cu "mouse-ul" dupa care mi-am cumparat o midi keyboard si m-am apucat sa cant cu asta. Tin sa precizez ca nu am luat nicio lectie de clape, am invatat singur, deci nu sunt piese dificile din punct de vedere tehnic. Nu am invatat nicio piesa la clape ) tot ce am cantat pe ea a fost ce compuneam eu. Am cantat/compus pentru ca mi-a facut placere. Acolo unde sunt tobe si acelea sunt cantate de pe clapa. Nu sunt cine stie ce piesele, dar poate o sa-i placa cuiva macar o piesa. https://soundcloud.com/cthulhudeath-1 1
denn1s Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 frumos Si eu faceam de astea pe un program ...dar m-am lasat la un momentdat. Bravo! Tine-o tot asa!
powerballad Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Mie imi place la nebunie Going home Sincere felicitari!!! P.S. ce plugin ai folosit pentru tonul ala?
Cthulhudeath Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Multumesc de aprecieri. La going home din cate imi aduc aminte am folosit Omnisphere.
otringal Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 geniale!!!! love them si eu am cochetat ceva ani cu clapa inainte de chitara si faceam chestii similare, deci e oarecum nostalgic pt mine 1
Recommended Posts