zaharia teodor Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Pret: 350 ron Localitate: Piatra Neamț Contact: 0755673130 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiSalut. Vând aceste 2 chitãri pentru cã m-am lãsat de aºa ceva, ºi m-am gândit cã nu mai are rost sã le țin sã se punã praful pe ele. Prețurile individuale sunt: pentru Hora 150 ºi pentru Stagg 250. Pentru alte informații, poze, alea alea, dați pm. Long live the stoners.
Seriosul Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 ..."alea, alea" in traducere libera inseamna cumva negociere?....caci in Banat, chitara noua, are pretul din link : http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=6&ids=1&idc=5&idsubcat=255&offset=16&ordonare=&crescdesc= 2
zaharia teodor Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 m. make me an offer. şi sincer, nu ştiu cum stau lucrurile prin Banat.
Seriosul Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 In Banat, dupa cate stiu, lucrurile stau bine. Proximitatea geografica am numit-o, ea fiind in stransa concordanta cu datele de contact ale firmei din link si la o departare apreciabila de PN... Legat de pretul cerut ptr. instrumente esti liber sa ceri oricat doresti; forma de redactare a anuntului insa, tinand cont ca te adresezi unor potentiali cumparatori, ridica semne de intrebare....bist auf dem falschen Weg...
Recommended Posts