telecaster 1 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Arad Contact: 0742703416 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiOchelari sunt noi practic ne purtati 399 lei Schimb cu Accesori si variante cu diferenta de bani ptr chitara
telecaster 1 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 De precizat ca ochelari au fost cumparati din magazin deci sunt 100% originali 390 lei
telecaster 1 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Schimb si cu un iphone 4 s dif din partea mea
BabcockM Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Salutare! Luand in considerare ca au trecut deja ceva ani de cand ai postat totusi sper ca inca e actuala propunerea. Sunt gata sa dau 400 de lei pentru asa model. Voi fi recunoscator daca ai lasa datele de contact. Recent am cumparat sotiei mele o pereche de ochelari de soare pentru femei, si am ramas eu unicul in casa fara o pereche. Asa cum in tinerete am fost dependent de chitara, voi fi fericit daca as intra in posesia acestei perechi super cool. Astept cu nerabdare un raspuns! Multumesc anticipat!
Recommended Posts