mad_max924 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Pret: 100ron Localitate: bucuresti Contact: 0745100664 Link producator: koreea de sud Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburinoroc oameni buni ,vand placa de pe un squier affinity lh la 100 ron,chiar daca nu se foloseste pt o chitara left hand se pot folosi dozele,potentiometrele si switch-ul dozele sunt cu magnet ceramic,doza din mijloc are polaritate inversa deasemenea daca aveti nevoie de tremolo complet pt stanga,nu ezitati sa ma contactati
mad_max924 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 am uitat sa mentionez ca dozele sunt legendare 3
orban jozsef Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 salut ma interseaza si tremolo sistemul pt stangaci sau orice ce ai pt stangaci
mad_max924 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 am corp de strat pe stanga complet cu tremolo si tot ce trebuie pe el la 150,culoarea e tobacco sunburst,il am intr un anunt mai vechi la accesorii
orban jozsef Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Salut si o seara placuta tie daca te rog frumos trimite o poza cu corpul strat cu tot ce are. Mersi anticicpat
orban jozsef Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 salut , daca te intereseaza ceva din topic ul meu , eu as avea nevoie de doar de pick guard cu doze si sistemul tremolo
orban jozsef Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 salutare , ma intereseaza doar pickguard-ul cu doze si sistemul tremolo cat ceri pe ele .De corp nu as avea nevoie pt ca am un un corp paltin cret body trought . eventual daca te intereseaza mai am o doza Schaller vintage anii 70 si o doza ibanez neck de pe un grg 270 b, sau te rog uita-te in topic - ul meu si poate te intereseaza ceva . O zi buna tie ,salut
Recommended Posts