drummerandrew Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 cauta-l pe krimh pe youtube. el a inlocuit beaterele cu tama wood beaters. deci nu e asta problema, iar daca ai un falam slam, folia te poate tine o viata.
Rothmans Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Un falam din ala iti taie din overtone-uri , lucru care mie nu imi place . Pedala asta are niste chestii inovatoare , dar design-ul nu este pe gustul tutror .
drummerandrew Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 acum fiecare cum ii place. mie imi place sunetul ciupit pe care il da un falam slam. eu recomand cu caldura iron cobra si czarcie kopyto. ca alternativa, si pedalele yamaha sunt excelente.
damageplan Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Jocuri (că orice proces de producție are toleranțe) și torsionarea tijei (că nu-i infinit de rigidă): ține pedala secundară fixă și vezi cât poți mișca cu mâna ciocanul ei. Iar dacă n-ai rulmenții plini de pământ, frecarea e mai puțin importantă decât inerția, care din nou depinde de masa beater-ului și cum ĂŽl reglezi. E cam irelevanta miscarea beaterului cu pedala fixata pentru ca in timpul actionarii arcurile sunt deja tensionate iar energia mecanica deja distribuita. Hai sa ne vedem cu totii la o bere sa discutam de d-astea d-ale hardware-ului de toba. Ar fi fun..
Recommended Posts