shorty Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Pret: 450 lei Localitate: Giurgiu Contact: 0731203539 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiSe vinde o bucata pedala dubla Dixon Kinde folosita nici un an de mine. Am folosit-o mai mult la cantari si la cateva repetitii. Pedala vine impreuna cu o husa, 2 beatere Iron Cobra si arcuri DW, pretul ei fiind de 400 de lei (nu se negociaza) Se mai vinde o pedala simpla no name, pe care am folosit-o 3 ani, arcurile ii sunt schimbate, are un raspuns extrem de bun in pofida faptului ca este no name, sunt multumit de ea, dar doresc sa le vand pentru a cumpara ceva mult mai calitativ. Pretul ei este de 50 lei.(nu se negociaza) Sunt dispus sa le schimb + diferenta din partea mea pe o pedala simpla Speed Cobra. Pedala dubla o vand pentru ca in trupa in care activez nu o folosesc foarte des si e pacat sa o tin de pomana.
shorty Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 pedala simpla s-a dat, mersi rgc a mai ramas doar pedala dubla..
shorty Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 up, pedala dubla 450 de lei sau schimb pe iron cobra/dw5000 simpla
Recommended Posts