Guest om__bun Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Salut. Vreau sa-mi cumpar si eu un controller usb si am nevoie de niste sfaturi. Am vazut ca sunt cu 2 si 4 octave si poate si mai mari dar cred ca unul cu 4 ar fi suficient.Ma puteti indruma si pe mine la ce sa ma uit? Si ar mai fi o intrebare:ce softuri se folosc,daca la cumparare primesc un cd ceva si daca intr-o anumita melodie pot folosi controllerul pentru un instrument la alegere de ex tobe,bass ,chitara,clapa,etc. Ca pret sa nu depaseasca 3-4 milioane.... Multumesc frumos. Edited November 20, 2006 by om__bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Un prieten de-al meu si-a luat unul cu 4 octave marca Oxygen sau asa ceva, cu 150 euro la mana a doua. Deci ma indoiesc ca ai gasi la 3-4 milioane ce cauti. La Muzica e vreo 7-8 milioane am impresia. Referitor la ce soft - Reason, ala are absolut tot ce-ti trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Are dreptate Mickey, la banii aia nu gasesti ceva ca lumea. Hai sa vb pe mess ca poate te aranjez eu cu un M-Audio, ca am prin dulap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts