James D. Trunks Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Pret: 150 Localitate: Arad Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand husa de Bass de la Rockbag. E in stare foarte buna, bine ingrijita. Nu are julituri, sau alte urme de uzura. E construita cu material gros, si se pastreaza temperatura inauntru. De multe ori cand tineam in ea o chitara sau un bas iarna, cand o deschideam era mai cald inauntru ca si afara. Nu a fost transportata in masini sau dube, Am luat-o de la www.justmusic.de din Munchen in 2010. Nu mai gasesc exact modelul acesta pe site acum. Husa avea un rucsac cu ea care se prindea cu fermoar, dar nu il mai am. Am folosit husa pentru 2 basuri cu 6 corzi, si pentru 3 chitari (6,7 corzi) cand aveam nevoie. Toate stau bine in ea. Pretul e 150 Ron, negociabil. Pentru contact, folositi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James D. Trunks Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts